Додайте товари до списку бажань
0

Настільна гра Tactic Калаха

В наявності
Артикул: BVL-41081
349 грн
429 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Швидке замовлення
Характеристики
Модель  41081
Бренд  Tactic
Стать  Дівчинка, Хлопчик

Історія Калахі відсилає нас в Африку, Азію та Америку одночасно. Ігри такого типу були відомі людству понад 4 тис. років тому. Пересипання камінців, мушель або плодів рослин заклало основи правил цілої групи ігор, яка отримала назву Манкала (ігри в яких треба щось пересипати). Вони мають різні назви та нюанси в правилах й залишаються популярними на африканському континенті, в острівній та материковій частинах Азії. А от сучасні правила гри прийшли з Америки. Вільямс Чемпіон, який ретельно вивчив історію подібних ігор, запатентував власний варіант настільної гри під назвою “Калаха” у середині 20 століття та витратив максимум зусиль, щоб гра стала популярною серед американців. Компанія Тактик помістила “Калаху” на почесне місце в своєму асортименті класики поруч з шахами, шашками, нардами.

Два гравці, які мають на початку по 36 кульок, мають так пересипати їх по чарунках, щоб накопичити у свою велику чарунку більше, ніж суперник. Візьми всі кульки з однієї з чарунок та поклади по одному в кожну чарунку, починаючи з сусідньої праворуч. Влаштуй собі каскад ходів, захопи кульки у суперника. Чекай його відповіді та міркуй. Стратегія – твоя зброя. Перемога – твій результат!

Вміст коробки:

игрове поле
36 кульок
инструкція

Протягом 14 календарних днів при збереженому товарному вигляді та чеку

Здійснюємо доставку по Україні Новою Поштою (відділення, поштомат, адресна доставка)

При сумі замовлення до 4000 грн

- Оплачує покупець
При сумі замовлення понад 4000 грн

- Доставка по Україні для Вас безкоштовно на відділення або поштомат Нової Пошти.
- Адресна доставка здійснюється кур'єром Нова Пошта - оплачує Одержувач за тарифами Нової Пошти.
У разі післяплати передоплата 150 грн при будь-якій сумі замовлення. Просимо звернути увагу, комісію за послуги переказу грошових коштів оплачує Одержувач за тарифами Нової пошти (20 грн + 2% від суми)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж (передплата 150 грн)
  • Оплата за реквізитами
  • Кредитною карткою (LiqPay, WayForPay).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору