Додайте товари до списку бажань
0

Конструктор LEGO Занедбана шахта

В наявності
Артикул: BVL-21166
899 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Швидке замовлення
Характеристики
Модель  21166
Бренд  LEGO
Стать  Дівчинка, Хлопчик

Допоможи Стіву видобувати корисні копалини, будувати і досліджувати навколишній світ і при цьому відбивати постійні напади! У печері ти знайдеш вугілля, залізо і алмази. Тільки будь готовий до зустрічі з жахливим зомбі, моторошним павуком і слимаком. Коли ці ворожі моби з'являться, спробуй заманити їх до входу в печеру, а потім обрушити на них хорошу порцію гравію.
Набір "Занедбана шахта" LEGO Minecraft (21166) переносить у реальність класичні пригоди Minecraft, в яких діти допомагатимуть головному герою видобувати корисні копалини, будувати будівлі та досліджувати навколишній світ і одночасно відбиватися від постійних атак різних ворожих істот.

У набір входять фігурки всім знайомих персонажів та істот Minecraft: Стіва, зомбі, павука та слимака. До нього також входять елементи вугілля, заліза та діамантів, крім того, передбачено функцію скидання гравію.

Гравці повинні будуть допомагати Стіву видобувати цінні ресурси та заманювати зомбі, павуків та слимаків до входу в печеру, де за допомогою спеціального ручного інструменту зможуть обрушити на них величезну кількість каменів.

Цей набір стане ідеальним подарунком на День народження або інше свято для дітей віком від 7 років та старше, які хочуть відкрити новий вимір ігор Minecraft.

Цей багатогранний набір LEGO Minecraft розміром трохи більше 14 см заввишки, 19 см завдовжки та 12 см завширшки спеціально створений для нескінченних творчих ігор. Його можна поєднати з іншими наборами LEGO Minecraft.
Батарейки не потрібні. Для ігор з цим набором LEGO Minecraft потрібна лише дитяча уява, тому веселощі ніколи не закінчаться. Творчі ігри сприяють розвитку дрібної моторики, уяви та навичок вирішення завдань.

Прості та зрозумілі інструкції допоможуть дітям швидко зібрати цю модель та отримати максимум задоволення від ігор з крутими персонажами, кумедними функціями та знайомими локаціями Minecraft.

Конструктори LEGO Minecraft переносять усі події та захоплюючі пригоди онлайн-ігри Minecraft у реальний світ. А високоякісні та реалістичні моделі, які можна зібрати із цих наборів, виводять ігри на новий рівень.

Всі конструктори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі легко з'єднуються та роз'єднуються.
Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигин та розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Протягом 14 календарних днів при збереженому товарному вигляді та чеку

Здійснюємо доставку по Україні Новою Поштою (відділення, поштомат, адресна доставка)

При сумі замовлення до 4000 грн

- Оплачує покупець
При сумі замовлення понад 4000 грн

- Доставка по Україні для Вас безкоштовно на відділення або поштомат Нової Пошти.
- Адресна доставка здійснюється кур'єром Нова Пошта - оплачує Одержувач за тарифами Нової Пошти.
У разі післяплати передоплата 150 грн при будь-якій сумі замовлення. Просимо звернути увагу, комісію за послуги переказу грошових коштів оплачує Одержувач за тарифами Нової пошти (20 грн + 2% від суми)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж (передплата 150 грн)
  • Оплата за реквізитами
  • Кредитною карткою (LiqPay, WayForPay).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору