Додайте товари до списку бажань
0

Конструктор LEGO Святковий потяг Міккі та Мінні

В наявності
Артикул: BVL-10941
1 349 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Швидке замовлення
Характеристики
Модель  10941
Бренд  LEGO
Стать  Дівчинка, Хлопчик
Ліцензія  Міккі Маус (Mickey)
Секція  Микки Маус (Mickey)

Познайомте малюків з цифрами, творчим конструюванням і магією Диснея! Святковий поїзд - це безліч веселих і розвиваючих занять разом з Міккі Маусом, Мінні Маус і Плуто. Малюки використовують дрібну моторику, щоб складати кубики з цифрами, користуються уявою, прикрашаючи вагони, і розвивають соціальні навички з персонажами Діснея в рольових іграх. Не запізніться на ігровий поїзд Діснея!
Відзначте День народження малюка стильно з набором LEGO® DUPLO® "Святковий потяг Міккі та Мінні" (10941). Цей чудовий ігровий набір для зборки містить улюблених персонажів Disney і ідеально підходить для того, щоб познайомити дошкільнят з цифрами, творчим конструюванням і магією Disney!
Навчання в грі для юних умів.
Малюки приєднуються до Міккі Мауса, Мінні Маус і Плуто, які їдуть на святковому потязі і зупиняються, щоб грати і вчитися за допомогою занять в вагонах. Барвистий набір для зборки розвиває дрібну моторику у дітей, які збирають поїзд і складають в вежі кубики з цифрами, стимулює творче мислення під час прикраси вагонів і розвиває соціальні навички в ході рольової гри з улюбленими персонажами Діснея.
Розвивайте навички, збираючи легендарних персонажів.
Всі набори для складання LEGO DUPLO Disney відмінно опрацьовані, і вас чекають творчі можливості і знамениті персонажі, так що батьки зможуть розділити задоволення від нескінченної гри разом з дітьми, допомагаючи малюкам досягати важливих етапів у розвитку.

"Святковий потяг Міккі та Мінні" LEGO® DUPLO® (10941) - це чудовий ігровий набір для зборки для дошкільнят, повний розвиваючих занять, можливостей творчої гри і магії Disney.
Містить знаменитих персонажів Disney Міккі Мауса, Мінні Маус і Плуто, поїзд для збірки з трьох секцій, святковий торт зі свічкою, 5 кубиків з цифрами, які можна ставити один на одного, і різноманітні аксесуари. Діти розвивають дрібну моторику, збираючи і граючи з поїздом, вчать цифри, складаючи кубики, і розвивають соціальні та емоційні навички в ході рольової гри з персонажами Діснея.
Для дітей від 2 років. Цей чудовий набір зробить будь-який День народження малюка незабутньою подією.
Розміри потяга: більше 15,5 см. у висоту, 35,5 см. в довжину і 13,5 см. в ширину. У цю універсальну і відповідну для малюків іграшку можна грати дуже по-різному.
Набір майстерно створений з елементів, які зручно брати і збирати маленькими ручками, і в ньому є забавні аксесуари, що стимулюють рольову гру: гітара, гнучкі кульки, подарунки і плаття для Мінні з тканини.
Брошура з зрозумілими інструкціями дозволяє батькам з легкістю ділити захоплюючі моменти збірки зі своєю дитиною.

Протягом 14 календарних днів при збереженому товарному вигляді та чеку

Здійснюємо доставку по Україні Новою Поштою (відділення, поштомат, адресна доставка)

При сумі замовлення до 4000 грн

- Оплачує покупець
При сумі замовлення понад 4000 грн

- Доставка по Україні для Вас безкоштовно на відділення або поштомат Нової Пошти.
- Адресна доставка здійснюється кур'єром Нова Пошта - оплачує Одержувач за тарифами Нової Пошти.
У разі післяплати передоплата 150 грн при будь-якій сумі замовлення. Просимо звернути увагу, комісію за послуги переказу грошових коштів оплачує Одержувач за тарифами Нової пошти (20 грн + 2% від суми)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж (передплата 150 грн)
  • Оплата за реквізитами
  • Кредитною карткою (LiqPay, WayForPay).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору