Додайте товари до списку бажань
0

Конструктор LEGO Форпост із мечем

В наявності
Артикул: BVL-21244
1 849 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Швидке замовлення
Характеристики
Модель  21244
Бренд  LEGO
Стать  Дівчинка, Хлопчик
Склад  Пластик
Вік  8-14 лет

Якщо ви знаєте фаната Minecraft® У віці від 8 років і старше подаруйте йому легендарний гігантський алмазний меч! Форпост із мечем LEGO® Minecraft (21244) використовує цю дорогоцінну зброю як супер-круту базу, де діти можуть побудувати місце для відпочинку для вибухових битв.
Діти будують базу у формі гігантського меча на схилі гори і захищаються від нападів натовпу. В базі є стіл, печиво та музичний автомат, який «грає» музику. Зовні стоять статуї охоронця та вартового на варті. Дві башти перед базою також забезпечують підтримку. Також включає ворожих мобів, Creeper™ та скелета. Серед друзів свиня та восьминіг із крилами з фольги. Важель у нижній частині вежі викликає вибух, в результаті якого частина конструкції руйнується. Для додаткового цифрового задоволення програма LEGO Builder дозволяє масштабувати та обертати модель під час складання.
•    Набір «Діамантовий меч» — набір LEGO® Minecraft® «Форпост із мечем» (21244) надихає на рольові пригоди з висококласною версією дорогоцінної ігрової зброї.
•    Точно деталізований набір включає вартового, охоронця, зігрівача серця, скелета, Creeper™ та свиню. Знайомі елементи гри включають музичний автомат.
•    Класичний екшн - діти будують базу, де можуть розслабитися під музику та торт, боротися з мобами та влаштувати вибух, який зруйнує частину конструкції
•    Веселий подарунок — гравці віком від восьми років і старші можуть використовувати свої творчі навички Minecraft®, щоб побудувати базу, яка пропонує нескінченні способи гри та прикраси.
•    Необмежені ігрові можливості - висота набору приблизно 21 см, ширина 25 см та глибина 11 см, і його можна комбінувати з іншими наборами цієї серії для ще більшої кількості пригод Minecraft®.
Серія: Minecraft
Вік: 8-16
Деталі: 427
Коробка: 282 x 262 x 76
Дата виходу: Січень 2023

Протягом 14 календарних днів при збереженому товарному вигляді та чеку

Здійснюємо доставку по Україні Новою Поштою (відділення, поштомат, адресна доставка)

При сумі замовлення до 4000 грн

- Оплачує покупець
При сумі замовлення понад 4000 грн

- Доставка по Україні для Вас безкоштовно на відділення або поштомат Нової Пошти.
- Адресна доставка здійснюється кур'єром Нова Пошта - оплачує Одержувач за тарифами Нової Пошти.
У разі післяплати передоплата 150 грн при будь-якій сумі замовлення. Просимо звернути увагу, комісію за послуги переказу грошових коштів оплачує Одержувач за тарифами Нової пошти (20 грн + 2% від суми)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж (передплата 150 грн)
  • Оплата за реквізитами
  • Кредитною карткою (LiqPay, WayForPay).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору