Додайте товари до списку бажань
0

Конструктор LEGO Каскадерський мотоцикл-ракета

Немає в наявності
Артикул: BVL-60298
259 грн
339 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Модель  60298
Бренд  LEGO
Стать  Дівчинка, Хлопчик

Підніміть дитячу гру до небес з набором "Реактивний трюковий мотоцикл" LEGO® City (60298), в якому є неймовірний мотоцикл для трюків, що працює від маховика, а також персонаж із серіалу "ЛЕГО Сіті. Пригоди" Ракетний Гонщик — ідеальна комбінація уявлення.

Захоплююча збірка та гра для дітей віком від 5 років.

У цьому ігровому наборі міститься просте у використанні керівництво, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів для нього є інструкції Instructions PLUS. Це інтерактивний посібник зі складання з функціями масштабування, обертання та перегляду допомагає юним шанувальникам LEGO стати майстрами будівництва!

Зробіть дітей зірками шоу!

Каскадерські набори із серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в центр історії: у їхньому розпорядженні мотоцикли з маховиками, круті автомобілі, реалістичні будівлі та веселі персонажі, які надихають на творчу рольову гру за реальними подіями. Об'єднуйте набори із всесвіту LEGO® City Stuntz для грандіозних уявлень із запаморочливими трюками!
Допоможіть дитячій уяві злетіти у висоту з набором "Реактивний трюковий мотоцикл" LEGO® City (60298), в якому є мотоцикл з маховиком, а також зухвалий каскадер, що літає, Ракетний Гонщик із серіалу "ЛЕГО Сіті".

Що в коробці? Все, що потрібно дітям, щоб зібрати приголомшливий каскадерський мотоцикл із маховиком та мініфігурку персонажа серіалу "ЛЕГО Сіті. Пригоди" Ракетного Гонщика.
Діти розганяють каскадерський мотоцикл, щоб запустити маховик, а потім відпускають його для приголомшливих стрибків та повітряних трюків.

Іграшка "Реактивний трюковий мотоцикл" LEGO® City – це чудовий подарунок на Новий рік, День народження або просто без приводу для любителів каскадерів та дітей віком від 5 років.
Розміри реактивного мотоцикла в зібраному вигляді: більше 3 см заввишки, 6 см завдовжки і 2 см завширшки.

Поєднайте набір "Реактивний трюковий мотоцикл" з іншими із серії LEGO® City Stuntz для ще більш грандіозних трюків.
Для цього набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS у додатку LEGO® Building Instructions. Інтерактивні інструкції зі збирання допоможуть дітям стати справжніми майстрами конструювання.

Набори серії LEGO® City Stuntz пропонують дітям відправитися в центр подій з крутою іграшковою технікою та забавними персонажами, які надихнуть дітей на творчі ігри та нескінченні пригоди в реалістичних декораціях.

Всі кубики LEGO®, які виробляються з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам якості, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, і з ними весело грати.
Іграшки для складання LEGO® ретельно тестуються на відповідність суворим стандартам безпеки.

Протягом 14 календарних днів при збереженому товарному вигляді та чеку

Здійснюємо доставку по Україні Новою Поштою (відділення, поштомат, адресна доставка)

При сумі замовлення до 4000 грн

- Оплачує покупець
При сумі замовлення понад 4000 грн

- Доставка по Україні для Вас безкоштовно на відділення або поштомат Нової Пошти.
- Адресна доставка здійснюється кур'єром Нова Пошта - оплачує Одержувач за тарифами Нової Пошти.
У разі післяплати передоплата 150 грн при будь-якій сумі замовлення. Просимо звернути увагу, комісію за послуги переказу грошових коштів оплачує Одержувач за тарифами Нової пошти (20 грн + 2% від суми)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж (передплата 150 грн)
  • Оплата за реквізитами
  • Кредитною карткою (LiqPay, WayForPay).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору