Додайте товари до списку бажань
0

Конструктор LEGO Канікули в будинку на колесах

В наявності
Артикул: BVL-60283
729 грн
799 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Швидке замовлення
Характеристики
Модель  60283
Бренд  LEGO
Стать  Дівчинка, Хлопчик

Сідай у класичний будинок на колесах LEGO® City й вирушай на канікули в пошуках пригод. Приїдь у своє улюблене місце, знайди, де розбити табір, і розклади садові меблі. Допоможи нагодувати малюка з пляшечки й посади його в переноску, щоб приготувати обід у кухні. Влаштуйте чудовий пікнік у гарній місцині, покладіть малюка в ліжечко та заплануйте наступну зупинку. Завтра на вас чекає ще один неймовірний день!

З цим класичним ігровим набором "Канікули в будинку на колесах" LEGO® City (60283) діти можуть відправитися туди, куди покличе їх уява. Набор повний реалістичних функцій, щоб надихнути на веселі ролеві ігри в реальному житті.
Що в коробці? Усе, що треба дитині, щоб зібрати приголомшливий будинок на колесах з множиною крутих функцій, а також мініфігурки мами і папи і мила фігурка малюка.
Будинок на колесах обставлений меблями, і в ньому ви знайдете стіл, міні-кухню та спальну зону. Бічна панель, що відкривається, і знімний дах звільняє місце, роблячи гру з ним зручніше.
Ідеальний подарунок на Новий рік, День народження або інше свято для дітей у віці від 5 років, що люблять моделі транспортних засобів і творчі іграшки. Для зборки керованої іграшки вимагаються тільки базові навички конструювання.
Розміри будинку на колесах в зібраному виді: більше 9 см у висоту, 16 см в довжину і 5 см завширшки.
Аксесуари включають класну переноску для немовляти, яку можуть носити мініфігурки, похідну плиту і сковорідку, а ще підсмажене яйце і круассан.
Для цього набору передбачені як друкарські інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions. Інтерактивні інструкції по зборці допоможуть дітям стати справжніми майстрами з конструювання.

Протягом 14 календарних днів при збереженому товарному вигляді та чеку

Здійснюємо доставку по Україні Новою Поштою (відділення, поштомат, адресна доставка)

При сумі замовлення до 4000 грн

- Оплачує покупець
При сумі замовлення понад 4000 грн

- Доставка по Україні для Вас безкоштовно на відділення або поштомат Нової Пошти.
- Адресна доставка здійснюється кур'єром Нова Пошта - оплачує Одержувач за тарифами Нової Пошти.
У разі післяплати передоплата 150 грн при будь-якій сумі замовлення. Просимо звернути увагу, комісію за послуги переказу грошових коштів оплачує Одержувач за тарифами Нової пошти (20 грн + 2% від суми)

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж (передплата 150 грн)
  • Оплата за реквізитами
  • Кредитною карткою (LiqPay, WayForPay).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору